Vakantiehuis kopen in Benitachell

  • Experienced buying agent in Spain
  • Our customers rate us with a 9.3
  • Over 3,500 existing and new-build homes
  • Free consultation in the Netherlands or Spain

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Spanje? Kijk dan eens in Benitachell. Hier staan vele prachtige appartementen en villas te koop. Lees hieronder meer over Benitachell of bekijk direct ons aanbod.

Uitgelichte woningen


Over de plaats Benitachell

Dit dorpje is gelegen in de Spaanse provincie Alicante in de regio Valencia. Het ligt precies tussenin de kustplaatsen Javea en Moraira. Benitachell is een van de weinige plaatsen die nog niet is aangetast door de toename van het toerisme. Hier vindt u dus nog het echte Spaanse leven. Bent u toch op zoek naar wat meer reuring, dan liggen de steden/dorpen Javea, Moraira en Denia zeer dichtbij.

Cumbre del Sol 

Een bekende urbanisatie in Benitachell is Cumbre del Sol. Het bevindt zich in het hart van de Costa Blanca en wordt door de prachtige omgeving ook wel eens de groene oase aan de Costa Blanca genoemd. De Cumbre is namelijk een berg met een prachtig natuurgebied, welke is omringd door groene pijnbomen en de Middellandse Zee. De hoogte van deze berg is 445 meter, dus u kunt er genieten van een prachtig panoramisch uitzicht.

Binnen de urbanisatie Cumbre del Sol bevindt zich een compleet eigen winkelcentrum met verschillende Spaanse restaurants, bars, winkels, apotheek, dokter, etc. Ook zijn er sportieve en recreatieve activiteiten te doen. Denk hierbij aan watersporten, duiken, wandelen en golfen. De dichtstbijzijnde golfbaan ligt op zo’n 4 km afstand.

Op de Cumbre del Sol liggen ongeveer 2500 woningen. Deze hebben vrijwel allemaal hun eigen privé tuin en zwembad. Er heerst een zeer aangenaam klimaat vanwege de bescherming door de Zuid-Oost en de hoge ligging. De winters zijn zacht en in de zomer is er altijd een verkoelend briesje. Het is tevens een veilige urbanisatie met een eigen buurtwacht.

Geïnteresseerd in een vakantiehuis in Benitachell?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis in Benitachell? Bekijk dan nu wat er te koop wordt aangeboden. Het aanbod varieert van villas tot aan een appartement. Indien u niet kunt vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact met ons zoeken. Wij helpen u graag uw droomwoning vinden.

Bekijk ook deze pagina voor meer informatie en tips over het kopen van een huis in Spanje.